2014. március 9., vasárnap

The Originals 1x16 tartalma képekkel
Az epizód címe: Farewell to Storyville, melyben elég szép fennforgásra kell számítanunk, ugyanis a Mikaelson testvérek csúnyán egymásnak fognak esni... 

Klaus őrületes dühének ellenére Elijah elhatározza, hogy mindenáron megvédi testvérét Rebekah-t, amikor váratlanul mindhárman csapdába esnek a New Orleans-i temetőben, Celest varázsigéjének köszönhetően.

Klaus és Rebekah keserű vádaskodásokba kezdenek, mígnem Elijah felfedi családjuk múltjának egy régóta szunnyadó, eltemetett titkát. Eközben Marcel azon fáradozik, hogy kiszabadítsa Rebekah-t, de végül egy külső tényező hatására kénytelen lesz Genevieve-el alkut kötnie. A sok fordulat után Rebekah és Haley együtt aggódnak majd a farkaslány még meg nem született gyermeke miatt.

  



 

 







Társszerkesztők kerestetnek!!

Ahogy azt tegnap is kiírtam nagyon nagy szükségem lenne arra, ha páran jelentkeznének társszerkesztőnek az oldalhoz. Ahhoz képest, hogy az oldal még csak 2 napja jött létre sokan látogatjátok, de sajnos egyetlen üzenetet sem kaptam az email címemre ezzel kapcsolatban. Tudom azt gondoljátok, hogy rengeteg munkával járna, ha jelentkeznétek most egy ilyenre. Ebben van némi igazság. Az oldal szerkesztése és fejlesztése igen sok munkával jár ezért is lenne szükségem segítségre. Nem ragaszkodom ahhoz, hogy ha valaki szeretne jelentkezni erre a feladatra és meg is kapja a helyet mint társszerkesztő, hogy mindennap több órán keresztül foglalkozzon az oldallal, hiszen ott az iskola, az edzések és még sok egyéb, ami miatt az ember talán nem ér rá mindennap minden órában. A jelentkezés 2 fordulóból állna összesen, egy szóbeliből és egy gyakorlatiból. Ne felejtsétek el, hogy ez az egész értetek van. Mindennap próbálok friss híreket hozni, mind a TVD-ről és mind a TO-ról. Ha lesznek emberek, akik jelentkeznek a helyre akkor az oldal még több mindent fog tartalmazni, fejlődni fog tovább. Egyszóval sikerülni fog behozni a lemaradásokat, de ehhez az kell, hogy jelentkezzetek. :))  Sok szerencsét mindenkinek, remélem lesznek jelentkezők. 

jelentkezés: vampirnaplok@citromail.hu

The Originals 1x16 Webclip - Farewell to Storyville [HD]

The Vampire Diaries - While You Were Sleeping - előzetes HUNsub