2014. március 11., kedd

Most akkor mi is történt Katherine Pierce-el?


A legutolsó rész utolsó pillanataiban Katherine megbékélt a halál gondolatával, azonban mikor Bonnie vállára tette a kezét, hogy rajta keresztül átlépjen majd a túlvilágra, semmi sem történt. Helyette szél támadt és egy erő elragadta őt. "Ilyet még nem láttunk.,, - mondta Caroline Dries, a sorozat egyik producere a TV Guide-nak. "Láttunk már karaktereket megjelenni Bonnie-nak a horgonynak, és átmenni rajta keresztül a túlvilágra. Hát Katherine-el nem ez történt. Őt beszippantotta valami sötét erő. Nem mondjuk, hogy itt a mennyről vagy a pokolról van szó, de mindenféleképpen egy rosszabb helyre került." Ahogy az már számtalanszor előfordult a sorozat történetében, a karakterek meghalnak, de feltámadhatnak. Dries kijelentette, hogy nem akarják ezen a módon Katherine-t megtartani. "A sorozatunk arról ismert, hogy gyakran visszahozunk szereplőket a halálból, de ez Katherine esetében más lesz. Azt mondtuk: nem, vele tényleg végezni fogunk.,, Mivel Katherine a manipulálás mestere, természetesen nem halt meg úgy, hogy ne hagyott volna maga után valami maradandót. Szegény Elena ugyan most vissza kapta a testét, mégsem lesz teljes a boldogsága, ugyanis a szervezetében van a vámpír vírus, amitől Damon is szenved, ráadásul meg van turbózva egy kis vérfarkas méreggel. Ők ketten nagy csatát fognak vívni a betegség ellen az évad utolsó részében.

Daniel Gillies szempillantás alatt otthagyná a TO-t a kislányáért!

Daniel Gillies interjút adott a CleverTV-nek, hogy ott hagyná a színészkedést, hogy több időt tölthessen a kislányával, Charlotte-tal.
-Apának lenni lenyűgöző.Egyike a leghihetetlenebb dolgoknak.
Amikor megkérdezték, hogy hogyan tud egyszerre színészkedni és apának is lenni ezt válaszolta:
-Gondolkodás nélkül feladnám a színészetet. Nem láttam még magam mást csinálni a színészkedésen, íráson és rendezésen kívül, de úgy gondolom, nézőpont kérdése, hogy apának sokkal jelentősebb és kielégítőbb.
Az interjúban azt is bevallotta, hogy még tanulja, hogy hogyan legyen tökéletes apa és, hogy amikor este Charlotte sír, a felesége/Reacher Leigh Cook/ megy és megvigasztalja és, hogy ezért nagyon tiszteli és becsüli, hogy milyen gondoskodó anya.
-Nem hiszem, hogy  a férfiak igazán megértenék, amíg nem tapasztalják meg ők is első kézből, hogy egy nő mi mindenen megy keresztül a terhesség alatt és utána is. A nők igazi harcosok és nincs jogunk, hogy kegyetlenek legyünk a húgainkkal, nővéreinkkel, édesanyáinkkal, vagy lányainkkal.
 
 
 

The Originals 1x16 Webclip #2 Farewell to Storyville (hun sub)

)
Választás!

A legtöbb szavazat Klaroline párosunkra jutott, így ők ketten lesznek majd a fejlécképen, amint kiválasztottátok, hogy melyik borítókép legyen is a fejlécképünk. Kettő közül választhattok (szavazni ezekre a szavazás menüpont alatt tudtok) : 




a,

Kép alatti szöveg: Perhaps one day in a year on even a century, you'll show up at my door and let me show you what the world has to offen. 







b,

Kép alatti szöveg: That's Why I like you