2014. április 2., szerda

Vámpírnaplók 5x18 PROMO Paul Wesley rendezésével!

Candice Accola interjú+ mini spoiler

 

Mi volt a reakciód, mikor elolvastad a finálé forgató könyvét?

 CANDICE ACCOLA: Ez egy finálé. Mindenki, főként a sorozat eltökélt nézői, tudják, hogy amit az írók beletesznek a fináléba, az egyike, az egyik  múltbeli paragrafus(ok)nak.

Főleg az Utazók vezetőjének, Markos közeledésének, Luke-on és Liv-en, van valaki esetleg aki miatt Caroline aggódna az elkövetkezendő utolsó részekben?

CANDICE ACCOLA: Bármilyen módon próbálok válaszolni erre, bajba fogok kerülni. A következő néhány epizód alatt, látni fogjuk az összes kedvenc karakterünket tényleg egységesen dolgozni. Látni fogjátok, hogy az összes dolog hogyan is kapcsolódik össze lassacskán.  Egy "továbbképzésben" lesz részünk az Utazók mitológiájában és ti megtudhatjátok, hogy hogyan állnak a nagy dolgok rendben, és ez mindenkire hatással lesz majd.
MINI SPOILER:
Jacqui: Bármilyen TVD jó hír ami megosztható?

 Mi Paul Wesley kedvenc jelenete a rendezői debütálásából? Egy Matt jelenet! Gyerünk, érezz egy kis romantikát. " Van egy jelenet Matt és valaki között, nem mondhatom el a nevét, rengeteg sorozat van, de ez egy rendkívülien gyönyörű sorozat," árulta el. " Nagyon akciódűs, Nagyon élveztem."