2014. március 8., szombat

Társszerkesztők kerestetnek!

Mindazt ti is látjátok az oldal nem rég indult csak el. Bár már megvannak a menüpontok és szerkesztve is van már néhány mégis nagyon sok minden hiányzik még! A legfontosabb először is az, hogy be kell hozni a lemaradásokat, na és persze a mindennapi újabb és újabb bejegyzéseket is állandóvá kell tenni. Sajnos ezt mind nem tudom egyedül megcsinálni ezért szükségem lenne két társszerkesztőre, akik segítenének nekem az oldal fejlesztésében. Várom a jelentkezéseteket! 

Jelentkezés ezen a címen: vampirnaplok@citromail.hu
Április 22-től ismét elkezdődik a Vámpírnaplók immár 3.évada szinkronizálva

,,Végre a magyar nézők is továbbkövethetik Mystic Falls városának történéseit, ugyanis április 22-től vetíteni kezdi a Cool TV a Vámpírnaplók harmadik évadát.,,

Hazánkba is érkezik a Vámpírnaplók 3. évada!   

,,A The CW-n 2011 szeptemberében kezdték vetíteni a nagysikerű misztikus sorozat harmadik szezonját, Magyarországon azonban eddig még csak az első két évad lett leszinkronizálva és leadva számtalan alkalommal, például az RTL Klub, a Cool, a Prizma és a Sorozat+ műsorán.
Most viszont elérkezett a pillanat, amire a hazai rajongók már évek óta várnak, ugyanis kiderült, hogy – bár 3 éves késéssel – az RTL társaság nemrég hozzálátott a harmadik évad szinkronizálásához és április 22-től már műsorra is tűzi az epizódokat a Cool TV.,,


Krewe of Endymion

Ian Somerhalder részt vett a 2014.március 1-jén megrendezett Krew of Endymion parádén. A színész a sorozattal kapcsolatos rózsafüzéreket dobálta be a rajongók közé.Itt van néhány kép is. 


  

 
   





5x16 promo képek



             



     
05x17 epizódismertető

05x17-RESCUE ME:

MARKOS MEGÉRKEZIK MYSTIC FALLSBA - Annak érdekében, hogy távol tartsa Stefant Sloantól és az Utazóktól, Caroline és Enzo megegyeznek, hogy Atlantába utaznak, hogy megkeressék az újonnan felfedezett hasonmást. Caroline meglepődik, mikor Enzo nyit felé, s mesél a múltjáról. Damon és Elena egy furcsa délutánt töltenek el Jeremy iskolai fogadóóráján, ahol megtudják, a fiú rosszul viselkedik. Később, Damon vonakodva mond el Elenának felkavaró híreket Jeremy magánéletéről. Bonnienak egy nyugtalanító találkozásban lesz része Luke-kal, akinek többet tud meg családi múltjáról. Liv beavatja Jeremyt az Utazók következő lépésének pletykájába, majd demonstrálja a fiúnak hatalmas erejét. Jeremy egy váratlan alkut köt a lánnyal, majd hoz egy olyan döntést, mely teljesen lesújtja Elenát. Stefan és Caroline a barátság egy különleges pillanatát osztják meg. Végül, az események borzasztó fordulata végett az Utazók táboránál megjelenik rejtélyes vezetőjük, Markos.



5x16 epizódismertető 

 
A GYILKOS VÍRUS - Mikor Stefan próbálja megmagyarázni a közelmúlt eseményeit a nagyon beteg Elena-nak, a lány elsőre ösztönösen Damon-t hívja. Ezzel egy időben, Damon azon gondolkodik, hogyan adjon Elena tudtára egy felkavaró vallomást. Miközben Wes professzor dokumentumait nézi át, Caroline egy borzalmas titkot fedez fel, majd meglepődik, mikor feltűnik Enzo, azt állítva, hogy tudja a megoldást, mely megoldaná a problémát. Mivel Enzo ragaszkodik hozzá, Caroline megkéri Stefan-t, hogy találkozzon vele egy rejtélyes helyen, ahol csatlakoznak az Utazókhoz, s Sloan új információt fed fel a hasonmások fontosságával kapcsolatban. A tavaszi szünet miatt többnyire kihalt Whitmore Főiskolán Elena belefut Luke-ba, abba a diákba, aki látszólag ismeri őt, a lány viszont nem emlékszik arra, hogy találkozott volna vele. Mivel nemrég dobta a barátja, Luke azt javasolja Elena-nak, hogy a szünet alatt igyanak egyet, de a lány elküldi őt, hogy megtalálja Bonnie-t és az újonc boszorkányt, Live-t. Damon végül elmondja az igazságot Elena-nak a közelmúltban elkövetett tetteiről, s egy új megállapodást kötnek a kapcsolatukat illetően.   
Paul Wesley rendezi a Vámpírnaplók 5x18 részét



Paul Wesley már 5 éve játssza a halhatatlan Stefan Salvatore szerepét a Vámpírnaplók sorozatban. A Buzzfeed elárulta nekünk, hogy az 5.évad 18.részében kipróbálja magát rendezőként. 
,,Számomra ez megtiszteltetés, és a szereplő gárda többi tagja támogat engem, amiért nagyon hálás vagyok nekik,, - mondta Paul, aki a CW tv sorozatainak szereplői közül az első színész lett, aki rendezni fog. 
Paul az 5.évad 18.részét fogja rendezni, szerinte nosztalgikus és izgalmas lesz. ,,Ez olyan, mint a mi világunk, de valami kicsit másképp van és én válaszoltam rá.,, De mivel ez a színész a kulisszák mögött tevékenykedik majd, nem jelenti azt, hogy Stefan-nak kevesebb szerepe lesz. ,,Nem lesz kevés, de sok Stefan jelenet sem. Szerintem éppen a közép út határán. Az egyik jó barátom rendezett egy filmet, amiben szerepelt is, és én egész idő alatt ott voltam a forgatáson, szóval első kézből láthattam.,,