2014. május 2., péntek

Még több tudnivaló!!!

  • Enzo eltökélte, hogy pokollá teszi Damon és Stefan életét a túlvilágról. Megtudjuk, hogyan és miért képes ezt megtenni-mivel a túlvilág nagyobb szabadságot ad neki, mint a többi léleknek. A története nem csak a rossz fiú szerepről szól, hanem láthatjuk a túlvilágot az ő szemszögéből.
  • Három karakter fog végleg meghalni az évad végén 
  • A hasonmás vér szó szerint eltörli a mágiát. Sloannal láthattuk, hogy eltörli a vámpírságát és pontosan az az előtti állapotába változott vissza. Ha Damon inna belőle ő is így végezné. Ha erre képesek lesznek világszerte, akár az összes vámpírral is végezhetnek. 
  • Caroline érzései a felszínre kerülnek, ami némi gondot okoz majd közte és az egyik barátja között. A 6.évadban láthatjuk majd, ahogy próbál közeledni ehhez az illetőhöz. 
  • A következő epizódban Damon és Elena olyan helyzetbe kerülnek, hogy nem menekülhetnek egymás közeléből. 
Mi vár a barátainkra a Vámpírnaplók sorozatban? 
 Az évad végéhez közeledve összefognak az Utazók ellen akik próbálják elvenni az othonukat.A kérdés az hogy mi történik Bonnieval és a túlvilággal?Eltünnek hasonlóan mint Vicki?A dolgok kicsúsznak az irányítás alul és ... az évad végén nagy dolog történik.A 6.évadot azzal kezdjük hogy mindenki valahogy más utakon jár,próbáljuk összekovácsolni őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése